Het leukste recreatieoord van Schaijk

Activiteiten

Camping-DeMaashorst-13Gedurende het seizoen worden er in en rondom de horeca-accommodatie ten behoeve van zowel de volwassen als de jeugdige kampeerders uitgebreide evenementen uitgevoerd. Deze evenementen uitgevoerd door Campingraad de Maashorst,bestaande uit kampeerders en medewerkers vanuit de camping.

Voor volwassenen te denken aan dans en playbackavonden-pokertournooien-darttournooien- kaartmarathons- zeskampen met hindernissen ect.ect. terwijl er voor de jeugdigen kampeerders alle mogelijke kinderspelen plaats vinden in de daarvoor ingerichte jeugdsoos. Hierbij te denken aan het vertonen van speciale kinderfilms, het organiseren van bingo, plak en schilderspelen, terwijl er met mooie dagen buitenspelen worden georganiseerd, zoals jeugdzeskamp, tentenkamp met nachtverblijf onder toezicht, waterspelen, lampionoptocht ect.ect.

Camping-DeMaashorst-12Tevens willen wij hierbij Uw aandacht vestigen op de uitgebreide speeltuin, welke is gelegen direct grenzend aan het horecaterras en de kleine ondiepe zwemplas. Afhankelijk van weersomstandigheden en inbreng van kampeerders worden er regelmatig evenementen in de bestaande agenda ingelast.

Zie verder onze agenda elders in deze site.