Welkom bij Camping De Maashorst!

Genieten in de natuur voor jong en oud.

Wij zijn het hele jaar door geopend. Benieuwd wat Camping De Maashorst te bieden heeft? Lees snel verder!

Staanplaatsen

Camping De Maashorst is het hele jaar door geopend en is verspreid over een oppervlakte van 38 hectare. Weekendjes naar de camping? Vakantie vieren op de camping? Het kan allemaal! Camping De Maashorst beschikt over zowel jaar- als seizoenplaatsen. Alle plaatsen zijn voorzien van stroom, water en riolering. Ook is er bij iedere staanplaats ruimte voor één auto.

De staanplaatsen op Camping De Maashorst zijn uitsluitend voor recreatieve bewoning.

Voorzieningen

Staanplaatshouders kunnen van verschillende voorzieningen gebruik maken op Camping De Maashorst. Zo zijn er twee volledig gerenoveerde toiletgebouwen op de camping met moderne wc’s en douches. Er is een voetbal- en volleybalveld waar vaak wedstrijden worden georganiseerd in de zomer. Pakketje laten bezorgen op de camping? Geen probleem, wij hebben ook een postkantoortje voor staanplaatshouders! Daarbij kunnen staanplaatshouders altijd bij onze receptie terecht voor vragen.

Faciliteiten

Camping De Maashorst beschikt over veel faciliteiten, zoals de waterplassen, de kindvriendelijke speeltuin en Beachclub De Maashorst. Wist je dat veel faciliteiten compleet zijn vernieuwd in het voorjaar van 2020?

Tarieven

Benieuwd naar onze tarieven? Neem hiervoor contact met ons op.

Reserveren

Enthousiast geworden en wil je graag een staanplaats reserveren op Camping De Maashorst? Wil je meer informatie? Of wil je de mogelijkheden eens bespreken? Alles kan!
Neem hiervoor contact met ons op of vul ons contactformulier in.