Nieuwe speeltuin

Op pad met de (klein)kids? En waterpret combineren met spelen in een outdoor speeltuin midden in de natuur? Dan zit je bij Camping De Maashorst helemaal goed!

Camping De Maashorst beschikt over een gloednieuwe, kindvriendelijke speeltuin die eind mei 2020 is geplaatst. De speeltuin heeft veel verschillende speeltoestellen, dus voor ieder wat wils!

Waterpret

Toe aan verfrissing? Lekker dobberen in het water? Zandkastelen bouwen met de kids? Met onze twee natuurlijke waterplassen is het gegarandeerd genieten in de natuur van De Maashorst.

Camping De Maashorst beschikt over een diepe en ondiepe waterplas. De diepe plas heeft een enorme oppervlakte en is geschikt voor goede zwemmers. Kom je met jonge kinderen? Dan is de ondiepe waterplas ideaal. Beide plassen zijn omringd door strand en vervolgens gras.

Wist je dat de ondiepe waterplas in april 2020 helemaal is schoongemaakt. Benieuwd? Bekijk hier het filmpje.

Fietsen en wandelen

Camping De Maashorst bevindt zich in het grootste natuurgebied van Noord-Brabant: De Maashorst.

Natuurgebied De Maashorst heeft voor ieder wat wils. Kom je op de fiets? Te voet? Ter paard? Of op de mountainbike? Ga je wilde dieren spotten? Of oerschatten ontdekken? Het kan allemaal in De Maashorst!

In De Maashorst zijn veel verschillende routes aangelegd. Vanaf de entree van Camping De Maashorst bevind je je direct op verschillende fiets- en wandelroutes.

Eten en drinken

Toe aan koffie met gebak tijdens een fietstocht door de natuur van De Maashorst? Of toe aan een lekkere lunch tijdens een wandeling in het bos? Dan ben je bij Beachclub De Maashorst aan het juiste adres. Ook voor het diner en een borrel ben je van harte welkom!

Camping De Maashorst beschikt ook over een snackbar. Ideaal voor de snelle hap!